• Tasuta tarne al. 50€ | Pakk käes 1-3 päevaga

  • APIS Keemiaravi järgne toitev jalapalsam, 100ml

    15.00

    Kiiresti imenduv ning intensiivselt nahka niisutav ja õlitav kreem, mis on mõeldud keemiaravi järgsele hooldamisele.

    Maht: 100ml

    2 laos

    Kirjeldus

    Toode ei jäta nahale rasvast kihti. See sisaldab päevalilleõli, linaseemneõli, argaaniaõli, sheavõid ja looduslikku rasu komponenti – regenereerivat oliivisqualene’i. Kreem on lisaks rikastatud ka kaera- ja aaloeekstraktide, A- ja E-vitamiini, D-panthenoni ning hüaluroonhappega, mis toidavad ja niisutavad nahka ning leevendavad ärritusi. Toode kaitseb nahka kahjulike välismõjude eest, vähendab naha ärritust ja pehmendab nahka.

    Näidustsused: Väga kuivale ja tundlikule käte nahale pärast keemia- ja kiiritusravi. 
    Vastunäidustused: Allergia mõne toote koostisosa suhtes. Vältige kontakti päikese kiirgusega.
    Kasutamine: Enne kasutamist on soovitatav  teha kiire nahatest, nahaallergia välistamiseks. Kandke väike kogus kreemi kuivale küünarvarre nahale, jätke 10-15 minutiks seisma ja hinnake naha seisundit. Kreemi võib kasutada pärast positiivset hinnangut. Kandke kreem ühtlase kihina kätele ja küüntele ning laske sellel naha sisse imenduda.
    Tähelepanu: Järgige rangelt oma arstide nõuandeid, mis puudutavad teie onkoloogilist raviplaani!
     
    EI SISALDA LÕHNALISANDEID EGA VÄRVIAINEID

    Toimeained:
    Päevalilleõli – omab põletikuvastast ja antioksüdatiivset toimet. Tugevdab naha loomulikku kaitsebarjääri, pehmendab ja regenereerib epidermist.
    Linaõli – valmistatakse linaseemnete külmast pressimisest. See õlitab ideaalselt, niisutab ja omab põletikuvastaseid ning rahustavaid omadusi.
    Argaaniaõli – nooruse eliksiir, millel on võimsad regenereerivad omadused. Aitab vähendada kortsude ilmet, leevendab akne, allergiate ja psoriaasi sümptomeid.
    Kookosõli – saadakse kookospalmi viljaliha pressimisel. Sisaldab rasvhapete triglütseriide, nagu lauriin-, müristiin-, oleiin- ja kaproiinhapped. Imendub ideaalselt, tungib nahka väga kiiresti ega jäta nahapinnale rasvast kihti. Nahk on niisutatud, sile ja paindlik. Kookosõli takistab transepidermaalse vee kadu ja aitab taastada loomulikku lipiidkaitsebarjääri. Kõrvaldab pinguldamise ja sügelustunde.
    Sheavõi – omab erakordseid toitvaid ja regenereerivaid omadusi ning kaitseb UV-kiirguse eest.
    Oliivide squalene – niisutab sügavalt, hapnikustab nahka ja on suurepärane antioksüdant.
    Kaerahelbeekstrakt – pehmendab ja niisutab, regenereerib nahka ning leevendab ärritusi.
    Aaloeekstrakt – tagab nahale optimaalse niisutuse ja elastsuse, parandab vereringet, stimuleerib rakke, toidab ja omab antibakteriaalset toimet. See on rikas A, B, C, E-vitamiinide ja mineraalide poolest.
    Vitamiin A – parandab sarvkihi struktuuri, tugevdades epidermise kaitsefunktsioone. Vähendab epidermise plekke, vähendab mikrokortsude ilmet, taastab naha kollageeni sisaldust.
    Vitamiin E – antioksüdant, kaitseb naha lipiide hävitava ja vananemisprotsessi kiirendava toime eest, samuti vabade radikaalide tegevuse eest.
    Hüaluroonhape – mukopolüsahhariid, mis seob elastiini ja kollageenkiude dermises. See suudab siduda tuhat kuni neli tuhat korda rohkem vett kui selle mass ja seetõttu kasutatakse seda ühe kõige väärtuslikuma niisutava faktorina.
    D-panthenool – muudab naha siledaks, kiirendab rakkude jagunemist ja omab rahustavat toimet ärritunud ja punetavale nahale.

     

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi poodi