• Tasuta tarne al. 50€ | Pakk käes 1-3 päevaga

  • BALSAN Käte- ja jalgadehoolduse vedelik, 500 ml

    29.00

    Ideaalne lahus paksenenud küüne -ja jalanaha eemaldamiseks
    * Lõhna vaba ning ei tekita naha ärritust

    Maht: 500ml

    4 laos

    Tootekood: 370 Kategooria: Silt:

    Kirjeldus

    BALSAN-i paksenenud naha eemaldaja töötati välja, et võimaldada igale terviseteadlikule inimesele kiiret ja õrna jalahooldust. Retsepti täiustati, lisades surnud meresoola, astelpaju ekstrakti ja taimset glütseriini. See hooldusvahend takistab naha kuivamist. Selle preparaadi abil ei pea te kasutama tugevaiad naha raspleid , mis aitab vältida vigastuste tekkimise ohtu.
    Sobib kõige paremini diabeetiliste jalgade hooldusega kaasnevaks raviks! Dermatoloogiliselt testitud!
     
    Paksenenud nahk jalgadel:
    Balsani vedelik aitab eemaldada paksenenud nahak igalt poolt, tervel kehal, kus see on tekkinud. Kasutage seda kreemi jalgadel (kannad, talla alused ja varbad), küünarnukkidel või põlvedel. Vedelik imendub paksenenud naha sisse ja pehmendab seda. Pärast vedeliku pealekandmist peske töödeldud nahk puhta veega ja kasutage Cream Balance’i, et saavutada pikaajaline tulemus.
     
     
    Paksenenud nahk küünte ümber:
    Kasutades antud vedelikku küünenaha eemaldajana, vajate küünenaha pehmendamiseks vaid 1-3 minutit. Seejärel eemaldage küünenahk küünenaha liuguriga või pehme küüneharjaga. Pärast vedeliku pealekandmist peske töödeldud nahk puhta veega ja kasutage Cream Balance’i, et saavutada pikaajaline tulemus.

    KOOSTIS: 
    Aqua, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Maris Sal, Calendula Officinalis Extract

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi poodi